26 Ιουν 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ROBOTICALIENZ!

Η ομάδα Αγωνιστικής Ρομποτικής του σχολείου μας RoboticAlienz ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σχολική χρονιά και προκρίθηκε στον τελικό του FIRST LEGO LEAGUE. Η συνέχεια, βέβαια, επιφύλασσε εκπλήξεις για όλες τις ομάδες λόγω της πανδημίας Covid-19, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πραγματοποιηθούν ούτε ο εθνικός τελικός αλλά ούτε και τα παγκόσμια τουρνουά εκπαιδευτικής ρομποτικής που σχεδιάζονταν για τη φετινή σεζόν.

Η FIRST θέλοντας να επιβραβεύσει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην πρόκληση «CITY SHAPER» και να τα εμψυχώσει μέσα στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πρωτόγνωρη πανδημία, αποφάσισε να απονείμει σε όλες τις ομάδες το βραβείο Chairman’s Award, δηλαδή το ανώτατο βραβείο που αναγνωρίζει την αριστεία στην καλύτερη ομάδα και δίνεται στον Παγκόσμιο Τελικό που διεξάγεται στην Αμερική.

Το βραβείο απονεμήθηκε ψηφιακά σε όλα τα παιδιά των ομάδων και τους προπονητές χθες, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στο Live Streaming που διοργάνωσε η EduAct για το κλείσιμο της σεζόν 2019-2020 του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO League «CITY SHAPER» από την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Επίσης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως απένειμε το βραβείο "Rise Award" σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Ελλάδας.

Τέλος, στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και το θέμα του διαγωνισμού για την επόμενη χρονιά, με την ευχή όλων, οι μαθητές να καταφέρουν να επιστρέψουν στις πίστες της Αγωνιστικής Ρομποτικής.

Η ομάδα μας ανυπομονεί να ξεκινήσει την προετοιμασία της! Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! 

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες